Ga voor onze webshop naar lockmaster-benelux.nl

Bouwkundige beveiliging

Inbraakbeveiliging voor in huis?

Bent u op zoek naar inbraakbeveiliging voor in huis of voor uw bedrijf? Met kwalitatief en gecertificeerd hang- en sluitwerk op ramen, deuren en lichtkoepels houdt u inbrekers buiten de deur en bent u goed verzekerd. De specialisten van Lockmaster Beveiligingstechniek kennen alle methodes en trucs van inbrekers en adviseren u graag over de inbraakveiligheid van uw woning of bedrijfspand.

N

Gecertificeerde cilinders en sleutels

N

Anti-inbraakstrips

N

Meerpuntssluitingen

N

Kogelwerend glas

N

Bijna alle producten zijn voorzien van SKG-keurmerk 

N

Aangebracht conform richtlijnen Politie Keurmerk Veilig Wonen

N

Wij leveren ook alarmsystemen, camerabeveiliging en intercoms!

N

Ook voor herstel van inbraakschade: binnen 30 minuten ter plaatse om sloten te vervangen

Als deze opdrachtgevers ons vertrouwen, dan kunt u dat ook!

24/7

Service

Zit u met een spoedgeval?

We zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar.

+316 46420450

Inbraakbeveiliging

Lockmaster Beveiligingstechniek levert en monteert een compleet en hoogwaardig assortiment inbraakwerende producten. Denk hierbij aan gecertificeerde cilinders en sleutels, anti-inbraakstrips, meerpuntssluitingen, deurdrangers, sleutelkastjes, veiligheidsbeslag, inbraak- en kogelwerend glas. Allen voorzien van het SKG-keurmerk en aangebracht conform de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Maar ook voor alarmsystemen, camerabeveiliging, intercoms, goede verlichting bij buitendeuren, aanwezigheidssimulatie en bijvoorbeeld schemer- en bewegingssensoren bent u bij Lockmaster Beveiligingstechniek aan het juiste en veilige adres!

Inbraakbeveiliging voor uw raam en deur!

Elk type raam, deur, kozijn of gebouw verreist een andere oplossing. Is het raam bijvoorbeeld van hout, metaal of kunststof? Betreft het een binnendeur, buitendeur, tuindeur of balkondeur? De ervaren en geschoolde vakmensen van Lockmaster Beveiligingstechniek beschikken over de kennis en kunde om de meest geschikte producten op de juiste manier aan te brengen.

De beste producten van topmerken

Lockmaster Beveiligingstechniek biedt u een compleet assortiment toegangscontrole-producten: pasjes, kaartlezers, deurvergrendelaars, toegangspoortjes, iris-scanners, kentekenlezers, software en meer! Allen van kwalitatief hoogwaardige merken zoals Paxton, Siemens, Kaba, Bosch, Risco en Honeywell.