Ga voor onze webshop naar lockmaster-benelux.nl

Camera’s en Intercoms

Camerabeveiliging en intercomsystemen

Lockmaster Beveiligingstechniek levert, plaatst en onderhoudt camera- en intercomsystemen in opdracht van particulieren, bedrijven, woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), onderwijs- en zorginstellingen. De installaties worden professioneel aangebracht door onze geschoolde vakmensen, geheel volgens wetgeving en voorwaarden van verzekeringsmaatschappijen.

N

Installatie geheel volgens wetgeving en voorwaarden van verzekeringsmaatschappijen

N

Werkt preventief tegen diefstal, overvallen, vandalisme

N

Helpt bij opsporen en veroordelen van verdachten

N

Zowel binnen- als buitencamera’s

N

Inclusief advies over uitvoering en opties zoals schermresolutie en night-view

24/7

Service

Zit u met een spoedgeval?

We zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar.

+316 46420450

Intercomsystemen

Wie staat er voor de deur? Wat komt deze persoon hier doen? Met een intercomsysteem kunt u zien en horen wie er voor de deur staat, kunt u communiceren met de bezoeker en eventueel de deur openen. Ideaal voor appartementen in wooncomplexen en bedrijfspanden, maar ook veel toegepast in woningen. 
De deskundige specialisten van Lockmaster Beveiligingstechniek adviseren u graag over uitvoering en functionaliteit zoals schermresolutie, videofoon, locatie, stijlvolle behuizingen of bijvoorbeeld integratie van brievenbus of buitenverlichting.

Camerabeveiliging

Wie komt er binnen? Wie gaat er weg? Wordt er iets gestolen? Een camerasysteem biedt u extra ogen in een winkel, school, verzorgingstehuis of tankstation. Camerabeveiliging werkt preventief tegen diefstal, overvallen en vandalisme. Ook kan het doorslaggevend zijn bij het opsporen en veroordelen van verdachten.
Lockmaster Beveiligingstechniek adviseert u graag over een maatwerk oplossing voor uw camerabeveiliging. Zijn de camera’s voor binnen of buiten? Wilt u een live-verbinding of wilt u de beelden achteraf terug kunnen kijken? Moet de camera ook in het donker beelden registreren? Onze adviseurs denken met u mee! Bijvoorbeeld over de dataopslag-capaciteit van uw HD-recorder, de accuduur van uw mobiele camera en of u rekening moet houden met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Compleet assortiment

Lockmaster Beveiligingstechniek biedt u een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment alarmsystemen van de bekendere merken zoals Satel, Honeywell, Risco, Nox, Optex en Bosch.