Ga voor onze webshop naar lockmaster-benelux.nl

Sleutels en Sloten

Slotenmaker en sleutelspecialist

Lockmaster Beveiligingstechniek in Volendam is dé slotenmaker en sleutelspecialist van Noord-Holland. Wij adviseren, leveren, produceren, monteren en repareren sloten en sleutels voor bedrijven, winkels en woningen. Met 25 jaar ervaring en een eigen sleutel- en slotenwerkplaats zijn we dé professional in de regio Hoorn/Purmerend/Waterland op het gebied van slot- en sleuteltechniek.

Services

N

Advies, levering, montage en reparatie m.b.t. alle soorten sloten, cilinders en sleutels

N

SKG-goedgekeurd hang- en sluitwerk

N

Eigen sleutel- en slotenwerkplaats

24/7

Service

Zit u met een spoedgeval?

We zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar.

+316 46420450

Sloten & Cilinders

Lockmaster Beveiligingstechniek levert, plaatst, opent en repareert alle soorten sloten en cilinders. Denk hierbij aan standaard deursloten, mechanische en elektronische (profiel)cilinders, autodeuren of bijvoorbeeld (elektrische) meerpuntsluitingen. Ook als u bij een bepaalde sleutel een cilinder zoekt, kan Lockmaster Beveiligingstechniek u van dienst zijn.

Sleutels

Is uw sleutel weg of afgebroken? Past uw sleutel niet meer in het slot? Lockmaster Beveiligingstechniek levert, dupliceert en repareert sleutels in alle soorten en maten. Van simpele huisdeursleutels en baardsleutels tot autosleutels (met startonderbreker), kluissleutels en cilinders en sleutels met certificaat.

Beslag, hang- en sluitwerk

Voor deurbeslag zoals deurschilden, deurkrukken en ander SKG-goedgekeurd hang- en sluitwerk kunt u bij Lockmaster Beveiligingstechniek terecht. Van levering en montage tot het herstellen van inbraakschade en persoonlijk advies over inbraakbeveiliging.

Als deze opdrachtgevers ons vertrouwen, dan kunt u dat ook!