Ga voor onze webshop naar lockmaster-benelux.nl

Kluizen en Brandkasten

Kluis of brandkasten kopen?

Lockmaster Beveiligingstechniek uit Volendam verkoopt, installeert, repareert, verplaatst én opent kluizen, kluisdeuren en brandkasten. Simpele kluisjes voor thuis, maar ook meubelkluizen, sleutelkluizen, inbouwkluizen, wapenkasten, datasafes, afstort-systemen of de huur van tijdelijke waardeberging t.b.v. verhuizingen of evenementen. We bieden u een zeer compleet assortiment inbraak- en brandwerende kasten en kluizen van de betere merken zoals Chubbsafes, Juwel, Salvus, Wertheim, LIPS en Bergh.

Lockmaster Beveiligingstechniek adviseert u graag over bijvoorbeeld de plek, het volume, veiligheid en verzekering. Kluizen worden niet alleen geleverd, maar desgewenst ook geplaatst, ingebouwd en verankerd op locatie, dus ook op etages of in de kelder! Ook na een brand of (poging tot) inbraak staan wij voor klaar om schades of braaksporen te herstellen of uw kluis/brandkast te taxeren i.v.m. verzekering.

 Lockmaster Beveiligingstechniek is geaccrediteerd door de grote verzekeraars voor het openen- en repareren van waardeberging!

N

Verkoop, installatie, reparatie en opening van kluizen en brandkasten

N

De beste merken, maar ook goedkopere alternatieven

N

Vraag naar onze referenties!

N

Huren ook mogelijk

24/7

Service

Zit u met een spoedgeval?

We zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar.

+316 46420450

Is uw kluis wel veilig?

Wist u dat een kluis-inhoud vaak is onderverzekerd? De Indicatie Waardeberging is een Europese norm, welke aangeeft tot welke waarde de inhoud van de kluis door de verzekering wordt gedekt. In sommige gevallen eist de verzekering ook de aanwezigheid van een kluis in een bepaalde klasse. Veel mensen zijn hier niet van op de hoogte en lopen dus onnodig een groot financieel risico bij inbraak/diefstal. Wilt u meer weten over waardeberging of de kwaliteit van uw kluis? Neem dan eens contact met ons op!

Compleet assortiment

Van gerespecteerde A-merken tot de goedkopere alternatieven.