Ga voor onze webshop naar lockmaster-benelux.nl

Over ons

Lockmaster Beveiligingstecniek

Lockmaster Beveiligingstechniek uit Volendam biedt al meer dan 25 jaar mechanische en elektronische oplossingen op het gebied van beveiligingstechniek voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Van sleutels, sloten en inbraakbeveiliging tot camera’s, intercomsystemen, alarmbeveiliging, toegangscontrole en zelfs volg- en afluisterapparatuur. Daarnaast bieden we een aantal praktijkgerichte trainingen aangaande het openen van sloten, kluizen, brandkasten en andere vormen van waardeberging.

Ook voor kwalitatieve openings- en manipulatiegereedschappen kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit wordt gewaarborgd

De professionals van Lockmaster Beveiligingstechniek zijn uitzonderlijk hoog gecertificeerd waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Wist u dat?

GROOTSTE IN DE BENELUX

Wist u dat Lockmaster Beveiligingstechniek de grootste is in openingstechnieken is in de Benelux?

UITZONDERLIJK HOOG GECERTIFICEERD

Wist u dat onze eigenaar Frank van Drie de enige is in Nederland die gecertificeerd is met het CIBV vakbekwaamheid level 3 ”Specialist technisch beheerder mechanische beveiliging”? 

MEEWERKEN AAN VORMGEVING EXAMENS

Wist u dat onze eigenaar Frank van Drie meewerkt aan het vormgeven van de Nederlandse examens voor de opleiding Technicus Mechanische Beveiligingssystemen het TBMB? 

R

LID VAN TOONAANGEVENDE ORGANISATIES

Wist u dat wij één van de maar 30 bedrijven lid zijn van het NSSG én de wereldwijde organisatie voor kluis openingstechnieken, Savta? Verder zijn wij lid van het IAATI en uiteraard ook van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) en hebben wij daar het S.I.B. keurmerk van!

~

ABDO BEVEILIGING

Wist u dat wij de elektronische en mechanische beveiliging verzorgen voor bedrijven zodat zij voldoen aan de algemene beveiligingseisen voor defensie opdrachten (ABDO)? 

UNIEKE SAMENWERKINGEN

Wist u dat wij samenwerken met de Nederlandse- en Duitse Politie en Justitie, Brinks Waardetransport en nog veel meer toonaangevende bedrijven? Daarnaast zijn wij de enige ter wereld die Kaymera telefoons verkoopt. Meer weten over Kaymera telefoons? Neem dan contact met ons op!

Als deze opdrachtgevers ons vertrouwen, dan kunt u dat ook!