Ga voor onze webshop naar lockmaster-benelux.nl

Training en Opleiding

Op zoek naar een cursus voor het openen van sloten of kluizen?

Lockmaster Beveiligingstechniek verzorgt trainingen m.b.t. het openen van ramen, deuren, auto’s, kluizen, brandkasten en andere vormen van waardeberging. Van simpele ééndaagse introductie-cursussen tot intensieve meerdaagse groepstrainingen op maat.

Tijdens de verschillende cursussen leert u effectief en verantwoord om te gaan met diverse (nood)openingsgereedschappen en oefent u het destructief en non-destructief openen van kluizen, brandkasten, deuren, ramen, reiskoffers, auto’s en meer. Tevens voorzien wij u van theoretische kennis m.b.t. de werking van diverse soorten sleutels, sloten en waardeberging én de actuele Europese regelgeving hieromtrent. En dat alles uiteraard onder toezicht van ervaren instructeurs, met behulp van de meest geavanceerde tools!

N

Oefenen van (non)destructief openen van kluizen, brandkasten, deuren, ramen, reiskoffers, auto’s en meer

N

Theoretische kennis m.b.t. werking van sleutels, sloten en waardeberging

N

Van simpele ééndaagse introducties tot intensieve meerdaagse groepstrainingen op maat

N

Maximaal 10 deelnemers; voldoende persoonlijke aandacht van instructeurs

N

Officieel Lockmaster®-certificaat voor alle deelnemers

N

Identificatie verplicht!

Als deze opdrachtgevers ons vertrouwen, dan kunt u dat ook!

24/7

Service

Zit u met een spoedgeval?

We zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar.

+316 46420450

Cursus sloten openen

Op zoek naar een cursus sloten openen? Bij zowel de ééndaagse als meerdaagse trainingen werken we met minimaal 4 tot maximaal 10 deelnemers. De cursussen worden in onze werkplaats te Volendam verzorgt door gastdocenten of de specialisten van Lockmaster Beveiligingstechniek. Al onze trainingen zijn praktijk-gericht. Ons credo luidt dan ook: “u werkt en wij kijken toe”. Alle cursisten ontvangen als bewijs van deelname het officiële Lockmaster®-certificaat, welke wordt erkend door de European Lockmaster® Group.

Alles komt aan bod: cilindersloten, insteeksloten, meerpuntsluitingen, pensloten, hangsloten, kluisjes, tubularsloten, klaviersloten, mechanische cijfercombinatiesloten, elektronische cijfercombinatiesloten, dubbelbaard sleutelsloten, motorsloten, autosloten en nog veel meer!

*Deelnemers worden verzocht zich te identificeren en aan te tonen dat ze als professional werkzaam zijn in een functie gerelateerd aan de vakgebieden beveiliging, waardeberging en slotenmakerij. Lockmaster Beveiligingstechniek behoudt zich het recht voor personen zonder opgave van redenen te weigeren voor deelname.